انواع حساب های فارکس

سلمان انفرادی

Updated on:

فعالیت در بازار فارکس نیازمند آن است که حساب کاربری داشته باشید و در یکی از حساب‌های فارکس واریز وجه انجام دهید. نوع حسابی که انتخاب می‌کنید، باید مناسب با سطح تجربه، واریزی و استراتژی شما باشد تا بتواند موجب موفقیت شما در معاملات شود.

بروکرها با ارائه انواع حساب‌های فارکس به شما کمک می‌کنند تا متناسب با نیاز و بودجه خود، حساب مناسبی را انتخاب کنید.

بیشتر بدانید: انواع حساب فارکس

نوع حسابویژگی های کلیدیمناسب برای
حساب استانداردحجم معاملات بالا، اسپرد متغیر، مناسب برای تریدرهای با تجربهتریدرهای با سرمایه بالا و تجربه
حساب مینی/میکرو/سنتحجم معاملات کوچک، مناسب برای شروع، اسپرد متغیرمبتدیان و تریدرهایی با سرمایه کم
حساب VIPشرایط ویژه، پشتیبانی اختصاصی، حجم معاملات بالاتریدرهای حرفه‌ای با حجم معاملات زیاد
حساب دموبدون ریسک، برای یادگیری و تمرینمبتدیان و کسانی که می‌خواهند استراتژی‌های خود را تست کنند
حساب اسلامیبدون بهره شبانه، مناسب برای مسلمانانتریدرهای مسلمان
حساب ECNاجرای مستقیم سفارشات، اسپرد پایین، مناسب برای تریدرهای فعالتریدرهایی که به دنبال اجرای سریع و شفاف سفارشات هستند
حساب STPاجرای مستقیم سفارشات، اسپرد متغیر، مناسب برای تریدرهای با تجربهتریدرهایی که به دنبال اجرای مستقیم سفارشات هستند
حساب PAMMمدیریت سرمایه توسط یک مدیر حرفه‌ای، مناسب برای سرمایه‌گذاران غیرفعالافرادی که می‌خواهند سرمایه خود را در فارکس سرمایه‌گذاری کنند اما تجربه کافی برای ترید ندارند
انواع حساب ها در فارکس

به عقیده من، هر شخصی بنا به مهارت و استراتژی که دارد، می تواند نوح حساب مناسب برای خود را انتخاب کند

چرا انواع مختلف حساب فارکس وجود دارد؟

بروکرهای بازار فارکس برای فعالیت کاربران حساب‌های مختلفی در اختیار آنها قرار می‌دهند. این حساب‌ها از نظر کارمزدها، امکانات مختلف، ابزارهای معاملاتی، معاملات و سپرده گذاری اولیه با همدیگر یک سری تفاوت‌هایی دارند. برخی حساب‌ها برای معامله‌گران مبتدی مناسب هستند و برخی حساب‌ها برای معامله‌گران حرفه‌ای طراحی شده‌اند.

بیشتر بخوانید  لوریج در فارکس چیست؟ بهترین لوریج در فارکس

انواع اصلی حساب‌های فارکس

هر بروکر حساب های مختلفی ارائه می دهد که آنها عبارتند از:

حساب استاندارد:

یکی از حساب‌های فارکس حساب استاندارد است. این حساب برای معامله‌گرانی مناسب است که تجربه کافی در بازار معاملاتی فارکس را دارند و می‌خواهند معاملاتی با حجم بالا انجام دهند. معمولاً حجم معاملات در حساب استاندارد ۱۰۰ هزار واحد از ارز پایه است. بسته به فعالیت در حساب استاندارد، لازم است که سرمایه اولیه بیشتری داشته باشید.

حساب مینی:

حساب مینی برای معامله گرانی مناسب است که می‌خواهند با سرمایه کم و یا در حجم کوچک معاملات خودشان را انجام دهند. معاملات در حساب مینی، ۱۰ هزار واحد از ارز پایه می‌باشد. اسپردهای حساب مینی ممکن است کمی بیشتر از اسپردهای حساب استاندارد باشد.

حساب میکرو (سنت):

حساب میکرو که به آن حساب سنت هم گفته می‌شود، برای افراد مبتدی و یا کسانی که میزان ریسک پذیری آنها کم است، مناسب می‌باشد. حجم معاملات این حساب یک هزار واحد و یا حتی کمتر از عرض پایه است. معمولاً حساب سنت نسبت به حساب‌های دیگر اسپرد بالایی داشته و امکانات آن کمتر است.

حساب VIP:

حساب وی‌آی‌پی برای معامله گرانی مناسب است که سرمایه زیادی دارند و می‌خواهند معاملاتی در حجم بالا انجام دهند. در حساب وی‌آی‌پی شما می‌توانید به امکانات ویژه‌ای دسترسی داشته باشید، از جمله امکاناتی که حساب وی‌آی‌پی در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اسپرد پایین، معاملاتی بهتر و مدیر حساب اختصاصی است. برای فعالیت در حساب وی‌آی‌پی هم نیاز به سرمایه اولیه زیادی است .

حساب دمو:

این حساب برای اینکه استراتژی‌های خود را تست کنید، بسیار مناسب است. در حساب دمو شما بدون ریسک سرمایه می‌توانید تجربه لازم را کسب کنید. حساب دمو بستری مناسب برای تمرین و یادگیری است.

بیشتر بخوانید  تفاوت اسپرد با کمیسیون

شما در حساب دمو با پول واقعی کار نمی‌کنید، از این جهت در هنگام باخت در معاملات دچار ضرر نخواهید شد. اما شرایط بازار حساب دمو با بازار واقعی تفاوت دارد.

حساب ECN:

‏ECN به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا به طور مستقیم با بازار بین بانکی ارتباط برقرار کنند. این حساب اسپردهای پایینی برای معاملات در نظر می‌گیرد و سرعت سفارشات آن بالا است. برای فعالیت در حساب ای‌سی‌ان شما نیاز به سرمایه اولیه بیشتری دارید، همچنین میزان کمیسیون پرداختی برای این حساب بالاتر است.

حساب STP:

حساب اس تی پی می‌تواند سفارشات را به طور مستقیم به بازار ارسال کند.این حساب شفافیت بیشتری برای اجرای سفارشات ارائه می دهد.

عوامل مهم در انتخاب حساب فارکس

  • برای فعالیت در بازار فارکس شما نیاز به سرمایه اولیه دارید تا به حساب خود واریز وجه انجام داده و معاملات خود را شروع کنید.
  • حتماً در معاملات خود حجم معاملاتی که می‌خواهید انجام دهید را مشخص کنید.
  • برای انتخاب حساب باید مشخص کنید که به عنوان فرد مبتدی می‌خواهید وارد بازار شوید و یا به عنوان یک معامله‌گر با تجربه هستید.
  • هر تریدری سبک معاملاتی خودش را دارد، به عنوان مثال برخی افراد سبک معاملاتی اسکالپینگ دارند و برخی سبک معاملاتی آنها بلند مدت است که حتماً باید آنها را مشخص کنند.
  • حتماً باید تعیین کنید که برای معاملات خود چه مقدار هزینه‌ای می‌خواهید پرداخت کنید. در آخر نوع ابزارها و خدماتی است که بروکر از طریق حساب‌ها و پلتفرم آنها به شما ارائه می‌دهد.

نکات مهم

  • قبل از آنکه بخواهید وارد بازار فارکس شوید، به سراغ بروکری بروید که رگوله بوده و از اعتبار بالایی برخوردار است.
  • قبل از افتتاح حساب، حتما شرایط عمومی حساب را به دقت بررسی کرده و در این زمینه مطالعات لازم را انجام دهید.
  • برای تمرین و کسب تجربه بهتر است که از حساب دمو استفاده کنید.
  • هر معامله‌گری بر اساس اهداف و بودجه‌ای که دارد، باید بتواند بهترین نوع حساب را انتخاب کند.

نتیجه گیری

لازمه فعالیت در بازار فارکس باز کردن حساب معاملاتی است. هر بروکری حساب‌های متنوعی در اختیار کاربران قرار می‌دهد و هر تریدری بر اساس نوع بودجه، سطح حرفه‌ای یا مبتدی بودن  می‌تواند حساب کاربری مشخصی انتخاب کند. بهتر است با آگاهی بیشتر به سراغ حساب معاملاتی بروید تا کار شما در آن حساب راحت‌تر باشد و معاملات بهتری انجام دهید.

اگر تمامی بروکرها حساب دمو دارند؟

بله، تمامی بروکرها حساب دمو دارند.

بهترین حساب برای معامله گران مبتدی کدام حساب است؟

حساب مینی و پم

بهترین حساب که اطلاعات شفافی دارد؟

حساب ECN

دیدگاهتان را بنویسید